Zonnescreen

Zoekt u voor uw huis bescherming tegen de zon? Bekijk dan eens onze zonnescreens! Zonnescreens zijn een uitstekende manier van zonwering. Dit komt door de strakke zijgeleiding van de zonnescreens, welke werkt als een soort rits (waardoor ze ook wel ritsscreens worden genoemd). De strakke zijgeleiding zorgt ervoor dat het doek van de zonnescreens in de hoogte stevig vast blijft zitten, waardoor de screens zowel windvast als zonwerend zijn. De zonnescreens zorgen ervoor dat zonlicht gefilterd wordt, waardoor u geen last heeft van hinderlijk zonlicht en warmte in uw huis.

De zonnescreens kunt u bestellen in één van de drie stofsoorten, elk met een andere lichtdoorlatendheid: verduisterend, semi-transparant en lichtdoorlatend. De verduisterende stoffen laten helemaal geen zonlicht door, waardoor deze stoffen vooral ideaal zijn in ruimtes die u volledig wilt verduisteren (bijvoorbeeld de slaapkamer). Zowel de semi-transparante als lichtdoorlatende stoffen laten enigszins licht door, terwijl u geen last heeft van inkijk. De semi-transparante stoffen hebben een lichtdoorlatendheid van 3%, terwijl dit voor de lichtdoorlatende stoffen 5% is.

Klik en bereken direct uw prijs!

Label 65® Zonnescreen Classic – Max. 6m2

Label 65® Zonnescreen Classic – Max. 8m2

Label 65® Zonnescreen Classic – Max. 12m2

Label 65® Zonnescreen Modern – Max. 6m2

Label 65® Zonnescreen Modern – Max. 8m2

Label 65® Zonnescreen Modern – Max. 12m2

Label 65® Zonnescreen de Luxe – Max. 12m2

Zonnescreen op maat

Op de productpagina’s van de zonnescreens kunt u eenvoudig uw zonnescreen geheel naar wens samenstellen. Bij het invullen van de afmetingen is het belangrijk dat dit op de millimeter nauwkeurig gebeurd. Om u hierbij te helpen hebben wij bij alle zonnescreens uitgebreide meetinstructies online staan. Komt u hier niet uit, of wilt u liever dat een professional bij u langs komt om dit te doen? Maak dan gebruik van onze meetservice. Bekijk hier de voorwaarden.

Onze zonnescreens werken alleen met motor. Daarbij kunt u kiezen voor een bedrade motor of een RTS motor en bijbehorende bedieningsopties. Zo heeft u bij een RTS motor de keuze uit een groot aantal meerkanaals-afstandsbedieningen. Dit zijn afstandsbedieningen waarmee u één tot maximaal vijftien zonnescreens kunt bedienen.

Behalve de stofsoort, de afmetingen en de motoren heeft u nog enkele andere mogelijkheden om uw zonnescreen geheel naar wens samen te stellen. Zo kunt u de soort bovenbak en de kleur bovenbak kiezen, de snoerlengte en de bedieningszijde van de motor.

 

Showroom

Het kan zijn dat u liever de zonnescreens eerst in het echt wilt bekijken voordat u een bestelling bij ons plaatst. Daarom hebben wij in onze showrooms de zonnescreens hangen. Bovendien kunt u bij ons deskundige personeel terecht voor vragen en advies. U vindt onze showrooms in Rijswijk, Utrecht en Eindhoven. Bekijk hier de adressen en openingstijden.