Windvaste screens | Volledig op maat gemaakt

Bent u opzoek naar windvaste screens? Wat dacht u van de windvaste ritsscreens van Label 65®. Deze ritsscreens zijn voorzien van een strak zijgeleidingssysteem, dat werkt als een rits. Aan beide zijdes van de stof zit een verdikking waardoor de stof als het ware vastgehouden wordt door de geleiders. Hierdoor komt het doek van de screens strak in de zijgeleiders te zitten en kan deze er niet uit. Dit zorgt ervoor dat de wind geen grip heeft op het ritsscreen en het doek niet kan klapperen in de wind.

Behalve windvast zijn de Label65 Ritisscreens natuurlijk voornamelijk zonwerend bedoeld. De ritsscreens worden aan de buitenkant van uw raam bevestigd en kunt u naar beneden laten zakken om het felle licht van de zon tegen te houden. Wanneer u het screen aan het samenstellen bent kunt u kiezen uit verschillende soorten screendoek. Wilt u veel zonlicht door het screendoek heen? Kies dan voor een Lichtdoorlatende stof uit de collectie, deze heeft een openheidspercentage van 5%. Het openheidspercentage geeft het aantal gaatjes in het doek aan. Hoe hoger het percentage hoe meer gaatjes, en hoe meer licht er door het doek komt. 

Het screendoek weerkaatst echter het meeste zonlicht waardoor u geen last heeft van hinderlijk zonlicht. Bijkomend voordeel hiervan is dat de screens warmte tegenhouden, zodat u ook minder last heeft van warmte in uw huis door fel zonlicht!
Ook kunnen de screens insectwerend werken. Let er dan wel op dat de onderkant van het windvaste screen ergens door ondersteund wordt, bijvoorbeeld een kozijn. Anders ontstaat er een opening aan de onderzijde waar insecten doorheen kunnen komen.

U vindt bij ons verschillende soorten Ritsscreens, de Label65 Classic is een

Klik en bereken direct uw prijs!

Label 65® Zonnescreen Classic – Max. 6m2

Label 65® Zonnescreen Classic – Max. 8m2

Label 65® Zonnescreen Classic – Max. 12m2

Label 65® Zonnescreen Modern – Max. 6m2

Label 65® Zonnescreen Modern – Max. 8m2

Label 65® Zonnescreen Modern – Max. 12m2

Label 65® Zonnescreen de Luxe – Max. 12m2

Windvaste screens op maat

Bij ons vindt u geen standaardmaten windvaste screens terug, al onze windvaste screens zijn namelijk 100% maatwerk. Dit houdt in dat u uw screen geheel naar wens kunt samenstellen. Om te beginnen bepaalt u zelf de afmetingen in millimeters nauwkeurig. Per windvast screen hebben wij uitgebreide meetinstructies online staan met voorbeelden, zodat u precies ziet hoe u moet meten. Mocht u hier niet uitkomen, dan kunt u gebruik maken van onze meetservice. Bekijk hier de voorwaarden.

De windvaste screens werken met een elektrische motor. Daarbij heeft u de keuze uit een bedrade of een draadloze motor met aanvullende bedieningsopties. Bij een bedrade motor kunt u enkel kiezen voor een eenvoudige wandbediening. Bij een draadloze motor heeft u de keuze uit een groot aantal afstandsbedieningen. Dit zijn over het algemeen afstandsbedieningen met meerdere kanalen, wat inhoudt dat u met één afstandsbediening meerdere windvaste screens kunt bedienen!

Daarnaast heeft u de keuze uit een groot aantal andere bedieningsopties, waaronder de stofsoort (verduisterend, lichtdoorlatend of semi-transparant), de kleur van de bovenbak en de snoerlengte van de motor.

Vragen & Showroom

Heeft u vragen over onze windvaste screens? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 070-7110394 of via het e-mailadres klantenservice@raambekledingnederland.nl.

Wilt u liever eerst de windvaste screens in het echt bekijken voordat u bestelt op onze webshop? Kom dan langs in één van onze showrooms in Rijswijk, Utrecht en Eindhoven. Hier kunt u niet alleen de windvaste screens in het echt bekijken, maar u kunt ook terecht bij één van onze deskundige medewerkers voor vragen of advies. Bekijk hier de adressen en openingstijden.