Screens Zonwering

Op zoek naar op maat gemaakte screens voor zonwering? Dan zijn de Label 65® screens zonwering een uitstekende keuze. De screens zorgen er voor dat zonlicht van buitenaf wordt gefilterd, waardoor u geen last heeft van fel zonlicht. Ook helpt het screen met het weerkaatsen van zonlicht, waardoor u ook geen last heeft van warmte in uw huis.

Kenmerkend aan de screens is de strakke zijgeleiding, welke werkt als een soort rits. Door deze strakke zijgeleiding ontstaan er geen lichtkieren aan de zijkanten, waardoor zonlicht geen enkele kans maakt om binnen te komen. Kortom, de screens zijn een uitstekende vorm van zonwering!

Screens zonwering stoffen

Onze screens kunt u bestellen in drie stofsoorten, welke elk een andere mate van lichtdoorlatendheid hebben: verduisterend, semi-transparant en lichtdoorlatend. De verduisterende stoffen laten helemaal geen licht door en u heeft dan ook geen zicht naar buiten; dit is ideaal als u een kamer volledig wilt verduisteren, bijvoorbeeld een slaapkamer.

De semi-transparante en lichtdoorlatende stoffen zorgen ervoor dat het zicht naar buiten behouden blijft, terwijl u geen last heeft van inkijk. De semi-transparante stoffen hebben een openheidspercentage van 3%, terwijl de lichtdoorlatende stoffen een openheidspercentage hebben van 5%.

Screen zonwering bedieningsopties

Bij onze screens zonwering heeft u de keuze uit een groot aantal bedieningsopties. Deze zijn afhankelijk van het soort motor dat u kiest: bedraad of RTS. Bij een bedrade motor kunt u enkel kiezen voor 1-kanaals handbedieningen. Bij de RTS motoren heeft u de keuze uit een breed aanbod aan afstandsbedieningen, van 1-kanaals tot maar liefst 15-kanaals. Dat laatste houdt in dat u één afstandsbediening kunt gebruiken om tot 15 screens te bedienen!

Een andere optie is Somfy IO, waarmee u de screens kunt bedienen via een app. Dit geeft u onder andere de mogelijkheid om bepaalde scenario’s in te stellen, waarmee uw screens automatisch worden aangestuurd. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat om 7 uur ’s ochtends de screens open gaan, of dat tegen het eind van de middag de screens dicht gaan.

Klik en bereken direct uw prijs!

Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 6m2

Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 8m2

Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 12m2

Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 6m2

Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 8m2

Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 12m2

Label 65® Ritsscreen de Luxe – Max. 12m2

Showroom

Bent u er nog niet over uit welke screens zonwering u wilt, of wilt u liever de screens eerst in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms. Hier kunnen onze deskundige medewerkers u helpen met eventuele vragen of advies op het gebied van zonwering. Wij hebben een showroom in Rijswijk, Utrecht en Eindhoven. Bekijk hier de openingstijden en adressen.