Screens prijzen

Op Screencenter.nl bestelt u screens tegen scherpe prijzen! Onze screens kunt u geheel naar wens samenstellen, wat inhoudt dat u bij ons geen standaard maten screens terugvindt, maar 100% maatwerk. U bepaalt zelf de afmetingen, de kleur van het screen, het type motor en de bedieningsopties.

De screens zijn een ideale vorm van zonwering. Kenmerkend aan de screens is de strakke zijgeleiding, welke vergelijkbaar is met die van een rits. Door deze strakke zijgeleiding zijn de screens windvast en ontstaan er geen lichtkieren, zodat ongewenst zonlicht wordt voorkomen. Bovendien helpt het scherm bij zonwering: zonlicht en warmte wordt hierdoor gefilterd, zodat u geen last heeft van hinderlijk zonlicht en warmte in uw huis!

Screens prijzen Label 65®

Wij verkopen screens van het merk Label 65®, een merk dat garant staat voor de beste kwaliteit, scherpe prijzen en een uitstekende service. Zo krijgt u op alle screens maar liefst 4 jaar volledige garantie!

Behalve scherpe prijzen helpen wij u ook graag bij het meten & monteren van de screens. Bij elk screen hebben bij uitgebreide meetinstructies online staan met voorbeelden. Ook hebben wij een screen montagehandleiding op onze site staan. Wilt u het meten en monteren liever aan een professional overlaten? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice. Bekijk hier onze voorwaarden.

Klik en bereken direct uw screens prijzen!

Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 6m2

Vanaf €196,50  
Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 8m2 Vanaf €201,77  
Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 12m2 Vanaf €222,82  
Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 6m2 Vanaf €215,80  
Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 8m2 Vanaf €221,07  
Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 12m2 Vanaf €236,18  
Label 65® Ritsscreen de Luxe – Max. 12m2 Vanaf €263,18  

Stofsoorten screens prijzen

Op onze website kunt u kiezen uit drie verschillende stofsoorten voor uw screen, elk met een andere mate van lichtdoorlatendheid. De verduisterende stoffen laten helemaal geen zonlicht door, waardoor deze zeer geschikt zijn in ruimtes die u volledig wilt verduisteren, zoals de slaapkamer. De semi-transparante en lichtdoorlatende stoffen laten enigszins licht door en voorkomen inkijk. De lichtdoorlatende stoffen hebben een openheidspercentage van 5%, terwijl de semi-transparante stoffen een openheidspercentage van 3% hebben.

Kleurstalen & showroom

Mocht u niet zeker zijn welke stofsoort het beste bij uw huis past? Dan kunt u bij ons gratis kleurstalen bestellen. Op die manier krijgt u een beter beeld bij hoe bepaalde stoffen en kleuren er in het echt uitzien. Alle aanvragen voor kleurstalen verwerken wij nog op dezelfde dag en in de meeste gevallen heeft u ze binnen 2 werkdagen in huis.

U bent ook van harte welkom in één van onze showrooms om de kleurstalen te bekijken en de screens in het echt te zien. Bovendien kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers voor vragen en advies. Wij hebben een showroom in Rijswijk (vlakbij Den Haag), Utrecht en Eindhoven. Bekijk hier onze adressen en openingstijden.