Screens op maat

Bij Screencenter.nl bent u aan het juiste adres voor op maat gemaakte screens. Alle screens die u bij ons besteld zijn namelijk 100% maatwerk, dus u bent er zeker van dat uw screens gaan passen!

Screens zijn een vorm van zonwering, welke aan de buitenzijde worden geplaatst. Het doek van de screens zit aan de zijkanten in de geleiders als een soort rits, waardoor de screens ook wel ritsscreens worden genoemd. Door de strakke zijgeleiding ontstaan er geen lichtkieren en zijn de screens op maat niet alleen zonwerend, maar ook windvast.

De screens op maat werken zonwerend. Dit houdt in dat de screens zonlicht filteren, waardoor u minder last heeft van binnenkomend licht. Behalve dat helpen de screens bij het weerkaatsen van het zonlicht, waardoor u minder last heeft van warmte in uw huis.

Klik en bereken direct uw prijs!

Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 6m2

Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 8m2

Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 12m2

Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 6m2

Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 8m2

Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 12m2

Label 65® Ritsscreen de Luxe – Max. 12m2

Screens op maat mogelijkheden

Tijdens het bestellen heeft u tal van mogelijkheden om uw screens geheel naar wens samen te stellen. Hieronder worden de belangrijkste mogelijkheden uitgelegd.

Om te beginnen geeft u bij een screen de afmetingen op in millimeters nauwkeurig. Om u hierbij te helpen hebben wij per screen uitgebreide meetinstructies staan met voorbeelden, zodat u precies weet hoe u moet meten. Optioneel kunt u gebruik maken van onze meetservice; één van onze monteurs komt dan bij u langs om te meten, zodat u helemaal zeker weet dat u de juiste afmetingen opgeeft bij het bestellen! Bekijk hier de voorwaarden van onze meetservice.

Onze screens op maat zijn leverbaar in een groot aantal stoffen, welke zijn onderverdeeld in drie transparanties: verduisterend, semi-transparant en lichtdoorlatend. De verduisterende stoffen laten helemaal geen licht door en zijn vooral aan te raden in ruimtess die u volledig wilt verduisteren, zoals de slaapkamer. De semi-transparante stoffen hebben een lichtdoorlatendheid van 3%. De lichtdoorlatende stoffen laten iets meer licht door en hebben een lichtdoorlatendheid van 5%. Voor zowel de semi-transparante als lichtdoorlatende stoffen geldt dat deze enigszins zicht naar buiten geven, terwijl inkijk naar binnen wordt voorkomen.

Daarnaast heeft u tal van mogelijkheden op het gebied van motoren en bedieningsopties. Alle screens op maat die wij leveren kunnen enkel bediend worden met een motor. Daarbij kunt u kiezen voor een bedrade motor of een RTS motor. Een bedrade motor kan enkel besteld worden met een eenvoudige wandschakelaar, terwijl u bij RTS motoren een uitgebreid aanbod aan afstandsbedieningen heeft. Zo is het mogelijk om bij de Faher RTS motor een 15-kanaals afstandsbediening te bestellen. Dit houdt in dat u met één afstandsbediening tot maximaal 15 screens kunt bedienen!

Andere opties die u kunt kiezen bij de screens op maat zijn de soort bovenbak (schuin, recht of halfrond), de kleur van de bovenbak, het type geleider, de snoerlengte van de motor en de bedieningszijde van de motor.

Showroom

Natuurlijk bent u van harte welkom in één van onze showrooms om de screens op maat in het echt te bekijken. U kunt hier ook terecht bij onze deskundige medewerkers voor vragen en advies. Wij hebben een showroom in Rijswijk, Utrecht en Eindhoven. Bekijk hier de openingstijden en adressen.