Raambekleding Nederland is trotse sponsor van Uitstel van Executie 

Raambekleding Nederland is een van de vaste sponsoren van het programma uitstel van executie met Martijn Krabbé.
In het programma Uitstel van Executie worden mensen met financiele problemen geholpen door Martijn en zijn team om ervoor te zorgen dat zij weer grip krijgen op hun financiën.

Dit gebeurd onder andere door het opknappen, renoveren en opnieuw inrichten van de woningen van de deelnemers die hierna in de verkoop geplaatst kunnen worden. In het voorjaar van 2018 is een serie afleveringen uitgezonden waar Raambekleding Nederland als sponsor aan mee heeft gewerkt. Daarbij zijn de voorbereidingen voor het seizoen 2019 al in volle gang. In alle huizen die meedoen aan het programma verzorgd Raambekleding Nederland de raamdecoratie.

Ben jij benieuwd wat voor soort Raamdecoratie er is opgehangen? Bekijk dan snel de uitgezonden afleveringen via RTL XL.

Zo hebben we onder andere een heel huis mogen voorzien van Label 65 Houten Jaloezie 50mm Trendy met elektrische bediening!
Zien hoe dit geworden is? In de aflevering van16 januari is dit item uitgezonden, bekijk hem terug via onderstaande link.

Op 6 februari worden de opnames uitgezonden die bij ons in de showroom zijn gemaakt voor het item binnen Uitstel van Executie: 'Lullen voor spullen met Martijn Krabbe' 

Benieuwd naar de reeds uitgezonden afleveringen? Bekijk ze hier!