Elektrische zonwering

Voor elektrische zonwering bent u bij Screencenter.nl aan het juiste adres. Onze screens zijn namelijk een ideale vorm van zonwering. De screens kenmerken zich door strakke, rits-achtige zijgeleiding. Hierdoor komt het doek van de screens heel strak te zitten, waardoor lichtkieren worden voorkomen. Bovendien werken de screens reflecterend, waardoor er naast zonlicht ook geen warmte in uw huis komt!

Onze elektrische zonwering screens kunnen enkel besteld worden met een elektrische motor. Daarbij heeft u de keuze uit bedrade of RTS motoren van de merken Faher en Somfy. Per motor heeft u de keuze uit een groot aantal bedieningsopties. De bedrade motoren kunt u enkel bestellen met een eenvoudige 1-kanaals wandbediening, terwijl u bij RTS motoren de keuze heeft uit een groot aantal afstandsbedieningen. Het is zelfs mogelijk om een 15-kanaals afstandsbediening te bestellen, een afstandsbediening waarmee u tot maar liefst 15 elektrische zonwering screens kunt bedienen!

Klik en bereken direct uw prijs!

Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 6m2

Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 8m2

Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 12m2

Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 6m2

Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 8m2

Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 12m2

Label 65® Ritsscreen de Luxe – Max. 12m2

Elektrische zonwering op maat

Alle elektrische zonwering die u bij ons bestelt wordt op maat voor u gemaakt. Dit houdt in dat u de vrijheid heeft om uw product geheel naar wens samen te stellen. Bij het bestellen geeft u de afmetingen van uw elektrische zonwering op in millimeters nauwkeurig. Om u te helpen bij het invullen van de juiste afmetingen hebben wij bij alle elektrische zonwering uitgebreide meetinstructies online staan, waarin ook meetvoorbeelden vermeld staan. Mocht u hier niet uitkomen, of wil u liever dat een professional komt meten, maak dan gebruik van onze meetservice.

Behalve de afmetingen heeft u tal van andere mogelijkheden om uw elektrische zonwering samen te stellen. Denk hierbij aan de kleur stof, de kleur van de bovenbak en de bedieningszijde van de motor.

Vragen & showroom

Bent u na het bekijken van onze website er nog niet over uit welke elektrische zonwering u wilt, of heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met onze klantenservice via 070-7110394 of via het e-mailadres klantenservice@raambekledingnederland.nl . Zij zijn pas tevreden als u dat bent!

U bent ook van harte welkom in één van onze showrooms om onze elektrische zonwering in het echt te bekijken. Zo krijgt u een beter beeld bij wat er allemaal mogelijk is voor in uw huis. Bovendien staan onze deskundige medewerkers graag voor u klaar om u te helpen bij vragen en advies. Wij hebben een showroom in Rijswijk, Utrecht en Eindhoven. Bekijk hier de openingstijden en adressen.