Elektrische screens

Elektrische screens zijn een uitstekende manier van zonwering. De screens zijn voorzien van een strakke, rits-achtige zijgeleiding. Hierdoor zit het doek van de screens stevig tussen de zijgeleiders, waardoor de elektrische screens zowel windvast als zonwerend zijn. De elektrische screens zorgen ervoor dat zonlicht gefilterd binnen komt, waardoor u geen last heeft van hinderlijk zonlicht en warmte in huis door de zon. Bij Screencenter.nl bent u aan het juiste adres voor elektrische screens tegen scherpe prijzen.

Onze elektrische screens kunt u enkel bestellen met een motor. Daarbij heeft u de keuze uit een bedrade motor of een RTS (draadloze) motor van de merken Faher en Somfy. Naast de motor bepaalt u ook de bedieningsopties. Bij de bedrade motoren kunt u enkel kiezen voor een eenvoudige 1-kanaals wandbediening, terwijl u bij de RTS motoren de keuze heeft uit een groot aantal afstandsbedieningen. Zo kunt kiezen voor een afstandsbediening waarmee u tot maar liefst 15 elektrische screens kunt bedienen!

Klik en bereken direct uw prijs!

Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 6m2

Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 8m2

Label 65® Ritsscreen Classic – Max. 12m2

Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 6m2

Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 8m2

Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 12m2

Label 65® Ritsscreen de Luxe – Max. 12m2

Alle elektrische screens worden bij ons op maat voor u gemaakt. Tijdens het bestellen geeft u aan wat de afmetingen in millimeters nauwkeurig moeten worden. Om u hierbij te helpen staat er bij alle elektrische screens uitgebreide meetinstructies online. Indien u hier niet uitkomt kunt u gebruik maken van onze meet- en montageservice. Bekijk hier de voorwaarden.

Vragen & Showrooms

Heeft u vragen over onze elektrische screens? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 070-7110394 en via het e-mailadres klantenservice@raambekledingnederland.nl.

Het kan ook dat u liever eerst de elektrische screens in het echt wil bekijken, voordat u bij ons wilt bestellen. In dat geval bent u van harte welkom in één van onze showrooms in Rijswijk, Utrecht en Eindhoven. Hier hebben wij de elektrische screens hangen, zodat u een beter beeld krijgt bij wat allemaal mogelijk is. Bovendien kunt u in onze showrooms terecht bij één van onze medewerkers voor vragen en advies. Het is zelfs mogelijk om vanuit de showroom met behulp van één van onze medewerkers een bestelling te plaatsen voor elektrische screens!